<h2>Κέντρο Αισθητικής</h2><p>στην Πάρο</p> <h2>Κέντρο Αισθητικής</h2><p>στην Πάρο </p> <h2>Κέντρο Αισθητικής</h2><p>στην Πάρο</p> <h2>Κέντρο Αισθητικής</h2><p>στην Πάρο</p> <h2>Κέντρο Αισθητικής</h2><p>στην Πάρο</p>
Previous Next
ΠΡΟΣΩΠΟ

BEAUTY TOUCH STORE
στο νησί της Πάρου

 


ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 

Καθαρισμός Προσώπου
Ο καθαρισμός προσώπου είναι η αισθητική εφαρμογή που στοχεύει στην εξαγωγή σμήγματος. Το αποτέλεσμα μετά τον καθαρισμό είναι ένα υγιές, καθαρό και λαμπερό δέρμα.

 


Επαγγελματικο & Καλλιτεχνικό μακιγιάζ
Αναδείξτε το πρόσωπό σας με το κατάλληλο μακιγιάζ.
Όσο καλά κι αν ξέρετε να βάφεστε, σίγουρα δεν μπορείτε να φτάσετε την τέχνη του έμπειρου προσωπικου του Beauty Touch Store.
Με τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα θα αναδείξουν τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα σας ετοιμάσουν για μία εντυπωσιακή εμφάνιση που σίγουρα θα καταπλήξει.

Μόνιμο μακιγιάζ tattoo
Μάτια - φρύδια
Μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας το πιο φυσικό αποτέλεσμα πάνω στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με την εξελιγμένη χειροκίνητη τεχνική τρίχα - τρίχα δημιουργώντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στα φρύδια σας. Με την μέθοδο αυτή σχηματίζουμε γραμμές στα φρύδια σας για την πιο φυσική εμφάνιση τους καθώς επίσης έχουμε την δυνατότητα ενός επανασχηματισμού των τριχών των φρυδιών σας.

 


Περίγραμμα και γέμισμα χειλιών.
Με το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών μπορούμε να δώσουμε ένα καλοσχηματισμένο περίγραμμα αλλά και να χρωματίσουμε όλη την επιφάνεια τους. Αυτό εξαρτάται από τι εσείς θέλετε να κάνετε ή τι ανάγκες έχετε.


Γραμμή αϊ-λάινερ, άνω και κάτω βλεφάρου σε διάφορα χρώματα.
Με το μόνιμο μακιγιάζ μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ακριβές περίγραμμα ματιών στο άνω αλλά και στο κάτω βλέφαρο τονίζοντας το βλέμμα σας δίνοντας του την ένταση που του χρειάζεται.

 

 

Extension βλεφαρίδες
Ανανεώστε το πρόσωπό σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο και κάντε νεανικό και sexy το βλέμμα σας (οι βλεφαρίδες σας μπορούν να επιμηκυνθούν 2 και 3 φορές). Η σωστή τοποθέτηση δίνει μάκρος, πάχος και πυκνότητα στις βλεφαρίδες με εντελώς φυσικό τρόπο αλλά συγχρόνως χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Με τα extensions θα κάνετε την πιο επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σας.

 

Διόρθωση ατελειών στο πρόσωπο

 


 


Περιποίηση που αξίζει, χωρίς να κοστίζει!