<h2>Κέντρο Αισθητικής</h2><p>στην Πάρο</p> <h2>Κέντρο Αισθητικής</h2><p>στην Πάρο </p> <h2>Κέντρο Αισθητικής</h2><p>στην Πάρο</p> <h2>Κέντρο Αισθητικής</h2><p>στην Πάρο</p> <h2>Κέντρο Αισθητικής</h2><p>στην Πάρο</p>
Previous Next
ΣΩΜΑ

BEAUTY TOUCH STORE
στο νησί της Πάρου

 


ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες τεχνικές, με σεβασμό στο σώμα και τηρώντας απόλυτα συνθήκες υγιεινής και προστασίας. Ενυδατικές κρέμες για πρόσωπο και σώμα, scrub ειδικά για απολέπιση, ειδικό κερί για την αποτρίχωση του προσώπου ή του σώματος - εξειδικευμένα προϊόντα που σε κάθε περίπτωση μας δίνουν το κατάλληλο αποτέλεσμα.
 

Αποτρίχωση
Κάθε μέρος του σώματός μας είναι διαφορετικό και έχει άλλες ανάγκες για αποτρίχωση.Φροντίζουμε στην αποτρίχωσή σας να χρησιμοποιούμε το καλύτερο κερί που δεν σας προκαλεί ερεθισμούς και αφήνει το δέρμα σας λείο και απαλό.
 

Solarium
Επειδή, στο σολαριούμ, η ένταση και ο χρόνος έκθεσης στο UV ρυθμίζονται, το τεχνητό μαύρισμα είναι πιο ασφαλές από το μαύρισμα στον ήλιο.
Και επειδή η επιδερμίδα πυκνώνει με επαναλαμβανόμενη έκθεση στο φως UV, το μαυρισμένο δέρμα είναι το καλύτερο είδος προστασίας από τον ήλιο.

 

 

Deep tanning